2019-08-24 05:05:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Az őszinte beszélgetések jobbak, mint a csúsztatások

Napi horoszkóp augusztus 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön harmadik sorsterületén halad át, közben kvadrátot alkot a hatodik sorsterületen elhelyezkedő bolygókkal. Vezessen óvatosan és munka közben is vigyázzon az éles (talán) konyhai szerszámokkal, mert a horoszkópja balesetveszélyt mutat!

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A párkapcsolatában most mintha a szellemi értékek kerülnének előtérbe, és a testi örömökről valahogy megfeledkezik. Figyeljen a párja igényeire is!

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön első sorsterületén halad át a Hold. Érzelmi konfliktusokba keveredhet a mai nap folyamán, nem lesz könnyű dolga, mert lobbanékony és ingerlékeny hangulatban van.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A harmadik sorsterületén tartózkodik három égitest, köztük a Mars is, amely egy kvadrátot alkot a Marssal. Emiatt ma könnyen bedühödik, és pillanatok alatt képes magát felhúzni, összeveszni testvéreivel, szomszédságával. Óvatosan vezessen, és ne használjon éles szerszámokat.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön előtt megcsillantanak egy gyors meggazdagodást ígérő lehetőséget, jobb, ha nem megy bele, rengeteg problémától kíméli meg magát a későbbiekben. Az összes pénzt jelölő égitest merkúri jegyben helyezkedik el, ráadásul egymással diszharmóniában.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön első sorterületén haladnak át az erotikát képviselő planéták, ön ma szerelemre van hangolva, érzékeny, finom lelkű, gyöngéd partnerre vágyik, azt sem bánná, ha az illető művész lenne. Ma meglesz az esélye, hogy egy ilyen romantikus lélekkel hozza össze a sors, az illető komolyan gondolja a szerelmi vallomást.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön a csábító szépségnek nehezen áll ellent, a szerelmet is úgy fogja fel, mint egy kalandos utazást, nos, ma része lehet egy ilyenben. Egy a bökkenő, hogy a kapcsolatot titokban kell tartani, de ön annyira ki van éhezve a gyengédségre, hogy így is elfogadja. Tartós dologról aligha beszélhetünk.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy vonzó idegenbe botlik a hétvége környékén, szórakozás közben ismerkednek meg. Az illető nem hasonlít senkire, akivel korábban kapcsolata volt, talán azért is vonzza önt ennyire. Ön roppant kíváncsi, mi áll újdonsült szerelme félénksége mögött, de ez csak később derül ki.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Váratlanul bontakozhat ki az életében egy új kapcsolat, senki nincs ennél jobban meglepve, mint ön! Valójában szívében már régóta ég a vágy, a kiválasztott személy iránt, éppen ezért ma elemi erővel törhet fel fel önből.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Vitalitása ma több a megszokottnál, barátságosabb arcát mutatja az életnek. Jó alkalom arra, hogy egy önfejlesztő programot kezdjen el, filozofikusabb hangulatban van, cselekedetei jóindulatúak, bizonyos módon tiszteletet nyerhet most másoktól.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg szellemi ösztönzést kap ma partnerétől, önnek nincs is nagyobb vágya ennél. Sikeres szerződéseket köthet, minden társulása kölcsönösen kedvezően alakul. Ha volt kedvesével valamilyen nézeteltérés, azt most könnyedén kijavíthatja.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai Hold-Neptunusz kvadrát nem könnyíti meg a napját, fáradtnak érezheti magát, ami vagy egy időjárási frontnak köszönhető, vagy nem bánt elég óvatosan tegnap az alkohollal. Kerülje a tudatmódosító szereket, és az őszinte beszélgetések jobbak, mint a csúsztatások.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: